Manusforfatter:


På jakt etter teaterstykker å sette opp?

En rekke teaterstykker er allerede ferdige, mens endel fortsatt er i tankeboksen. Noen basert på andre historier og noen fra fri fantasi. 3 av disse stykkene har allerede blitt satt opp på Romeriket og omegn.

Alice i eventyrland: (Barne og ungdoms stykke)

Manus: Herman Jørgenrud
Musikk: Magnar Osland

“Alice i Eventyrland” er en nyskrevet musikalversjon av Lewis Caroll sin novelle ved samme navn. Stykket har vært satt opp to ganger tidligere og er beregnet for barn og unge. Stykket har 24 roller og har 6 flotte sanger med musikk av Magnar Osland.
Stykket handler om Alice som har fått hovedrollen i en skoleforestilling. Hun kvier seg for å stå på scenen og gjennom en reise av fiktive karakterer i et drømmeland, får hun den selvtilliten og styrken hun trenger for å vise sine klassekamerater at hun tør.

Askepott den ukjente historien: (Familie stykke)

Manus: Herman Jørgenrud

“Askepott, den ukjente historien” er en musikal som har tatt utgangspunkt i eventyret om Askepott. Stykket har vært satt opp en gang tidligere og musikken er 9 mindre kjente, men fantastiske musikallåter der Herman har skrevet en ny tekst til. Stykket holder 27 roller og er et fint familiestykke.
Historien tar utgangspunkt i Askepott, men denne gangen viser det seg at Askepott ikke vil på ball. Askepott mener at ball og prinser er oppskrytt og ikke engang hennes snille stesøstre klarer og få henne med. Hun blir derimot sendt ut på et oppdrag av den vimsete gudmoren som mener at to jomfruer er i fare. På reisen for å redde disse jomfruene treffer hun på alle slags mulige kjente eventyrfigurer som, feks Hans og Grete, Snehvit og de syv dverger, Tornerose og mange fler.

SjørøverLotte: (Barnestykke)

Manus: Herman Jørgenrud
Musikk: Turid Lisbeth Nygaard

SjørøverLotte har vært satt opp en gang tidligere og har 27 roller. Stykket er tilegnet barn og har 5 fine sanger skrevet av Turid Lisbeth Nygaard.
Stykket handler om Lotte som jobber som tjener hos en snobbete lord og fisefin lady. En natt får hun vite at hennes far, som er en kjent og fryktet Sjørøver, er blitt satt igjen på en øde øy av hans besetning som har gjort myteri. Hun bestemmer seg for å ta opp letingen etter sin far og med snobbene i hælene er det en reise gjennom skumle farevann, kanibaler og skjulte skatter