Little shop of Horrors


Høst 2008

“Little shop” var en storsatsing fra Skedsmo Amatørteater og fikk flotte kritikker. Forestillingen ble spilt av teaterets ungdomsgruppe på Lillestrøm kultursenter i teatersalen. “Little Shop” handler om Seymore som jobber i en sliten blomsterhandel som ikke går så bra økonomisk. Men en dag kommer Seymore over en mystisk plante som snur butikkens pengekrise. Folk strømmer til for å se den mystiske planten, og bedriften blomstrer. Probemet er at den mystiske planten er en kjøttetende plante, og ettersom planten vokser, vokser også appetitten til planten.

Avisutdrag

Little shop of horrors

Horrbel og vakker musikal
- En kjøttetende plante, skumle typer, fnisende jenter, god sang, godt skuespill og et gnistrende tempo er oppskriften på en fartsfylt og velspilt musikal fra Skedsmo amatørteater.
- De glade skuespilleramatørene i Skedsmo amatørteater har denne gangen gitt seg i kast med det som kunne blitt en syltynn historie på scenen. Men dramatikerne, tekstforfatterne og komponisten har utført sitt håndverk til det ytterste for å få denne kultforestillingen skikkelig på beina.
- Skedsmo amatørteater, med sin ungdomsgruppe, gjør ingen skam på denne populære musikalen. Med all sin styrke på scenen klarer de å skape en homogen forestilling.
- De spiller med høyt tempo og ofrer seg alle sammen for å få fram et svært underholdende resultat.
Flott scenografi
- Regissør, koreograf, kostymedesigner og scenograf Herman Jørgenrud skal ha stor ros for sitt arbeid. Det scenografiske er rett og slett flott. Enkle settstykker skaper alle de scenene som er nødvendige. Med få håndgrep flyttes scenen fra gatenivå til innsiden av butikken.
- Også kostymer og koreografi er tidsriktige og virkningsfulle.

Jan Rudolf Pettersen